Kompetanse

Jeg jobber som freelance sanger, og året byr på mange forskjellig oppdrag. Jeg har vært korist for sangere som Stevie Wonder, Josh Groban, Sarah Brightman og Ellie Goulding, og trives i store, profesjonelle settinger. Jeg synger ellers i mange bryllup, begravelser og andre eventer, og ta gjerne kontakt hvis du trenger en vokalist til ditt arrangement!

Vokalt ble startet våren 2013 av Sølvi Elise Halvorsen og Ingelin Dahl. Vokalt jobber for å fremme sunn stemmehelse hos folk som bruker stemmen sin mye, være seg som profesjonell sanger eller skuespiller, eller i sammenhenger som foredragsholder eller lærer. Vi tilbyr kurs for større og mindre grupper, og også enkelttimer hvis det skulle være ønskelig. Ta en titt på hjemmesiden for mer informasjon!

Gospelfabrikken er et gospelkor for unge voksne som ble startet høsten 2011 av noen gospelglade jenter som så spurte Ingelin Dahl om å være dirigent. Gospelfabrikken synger contemparery gospel og soul, og består for tiden av 25 sangere. Koret streber etter å holde et høyt musikalsk nivå, samtidig som de jobber for å få gospel ut til folket, ikke bare inne i kirkerommet.